El seguro franquicia cero de Allianz te permite recuperar tu dinero en caso de ocasionarle daños al coche de alquiler

Assegurança de Franquícia per a Cotxe de Lloguer Allianz Franquicia Cero

EL Seguro Franquicia Cero de Allianz TE PERMITE viajar tranquilo

Sol·licita un pressupost i informa't sobre "Franquicia Cero", l'Assegurança de Franquícia per a Cotxe de Lloguer d'Allianz

Motius de reemborsament de l'Assegurança contra Franquícia d'Allianz

Llogues un cotxe? Sabies que «Franquicia Cero d’Allianz» et permet recuperar els teus diners en cas que causis danys al vehicle de lloguer?

 

"Franquicia Cero" d'Allianz et reembolsa pels següents motius:

  • Accident de Circulació
  • Robatori del Vehicle
  • Ratllades causades per Vandalisme

L’assegurança es pot contractar sempre que siguis Resident a Espanya i el teu viatge sigui dins d’Espanya, Europa o a països que col·linden amb la Mar Mediterrània.

Ressenyes de clients que complementen el seu lloguer amb "Franquicia 0"

Cada vegada són més les persones que asseguren la franquícia del cotxe de lloguer a través de "Franquicia Cero" quan viatgen dins d'Europa. D'aquesta manera recuperen els seus diners en cas d'una situació inesperada.

Marie SpaakMarie Spaak
16:10 27 Jan 21
Excelente experiencia en un momento difícil
Alahan MedinaAlahan Medina
17:40 11 Nov 20
Realice un viaje a España contratando el seguro de viaje internacional con AllianzaNTWRK, quienes me brindaron un excelente servicio y principalmente mantuvieron una cercana comunicación en todo momento.Muchas gracias!!!
Elizabeth AsanzaElizabeth Asanza
15:30 18 Oct 20
Miguel PerezMiguel Perez
08:47 28 Sep 20
R DdmR Ddm
10:46 24 Sep 20
Gran profesional, rapidez , eficacia y profesionalidad, gracias a ti
Alan PinoAlan Pino
11:13 11 Sep 20
Contraté un seguro de franquicia cero para un alquiler de coche. A 22€ para 4 días, mucho más conveniente que el que ofrece la compañía de alquiler. El agente muy rápido en dar sus respuestas. Repetiría.
Ayudo ArtistasAyudo Artistas
15:20 29 Jun 20
Super rápido las contestaciones a las preguntas planteadas un precio súper competitivo y señales de un gran profesional pues me llegó a contestar en domingo dada la premura de mis necesidades. Cuando vuelva a necesitar un servicio similar volveré a contratar con él.
Carolina EscobarCarolina Escobar
19:45 28 Jun 20
Llevo muchos años contratando mis seguros con Jacob y todo es fenomenal siempre me proporciona información Buenos precios y siempre esta disponible para resolver mis dudas. Lo recomiendo 100%
Rafa CRafa C
14:29 24 Jan 20
Servicio rápido y muy profesional.Lo utilizo cada vez que tengo que tengo que contratar el seguro de franquicia cero, por alquilar un coche y siempre he tenido una respuesta muy satisfactoriaSin duda seguiré utilizando sus servicios
Karen GarciaKaren Garcia
13:28 04 Dec 19
He contratado en dos ocasiones con el agente Jacob Mendoza y ha sido muy atento, rápido y resolutivo. El seguro de cancelación Passport me ha funcionado muy bien. Lo recomiendo al 100%.
js_loader

Assessoria Gratuïta sobre "Franquicia Cero", l'assegurança de reemborsament de franquícia de cotxe de lloguer

Escriu-nos, ens encantarà resoldre tots els teus dubtes

Assegura la Franquícia amb les Garanties de Reemborsament de l'Assegurança per a Cotxe de Lloguer

T’expliquem a continuació els danys materials que reemborsa Allianz «Franquicia Cero».

Danys al cotxe per un Accident de Circulació

Seguro Franquicia Cero de Allianz cuenta con devolución en un accidente de circulación - Allianz Car Hire Excess Insurance for Residents in Spain

En cas que el cotxe que has llogat sofreixi danys com a conseqüència d’un accident de circulació, Allianz et reemborsarà la quantitat reclamada per la companyia de lloguer utilitzada per cobrir els danys al vehicle amb un capital màxim de fins a 3.000€.

Danys per Robatori del Vehicle llogat

Seguro Franquicia Cero de Allianz cuenta con cobertura en caso de robo - Allianz Car Hire Excess Insurance for Residents in Spain

En cas que el cotxe que has llogat sofreixi danys com a conseqüència d’un robatori, Allianz et retornarà la franquícia amb un màxim de fins a 3.000€.

Danys causats per Vandalisme quan es tracti de Ratllades

Seguro Franquicia Cero de Allianz te garantiza devolución por rasguños - Allianz Car Hire Excess Insurance for Residents in Spain

En cas que el cotxe que has llogat sofreixi danys com a conseqüència de ratllades per vandalisme, Allianz s’encarregarà de reemborsar-te la franquícia amb un màxim de 3.000€

Sol·licita un pressupost i coneix els detalls de contractació de "Franquicia Cero".

Preguntes Freqüents sobre l'Assegurança Franquicia Cero per a cotxe de Lloguer

En el context dels assegurances, la franquícia —coneguda en altres països com a «deductible»— és el total de diners que l’assegurat ha d’assumir per compte propi per cobrir el cost dels danys generats per un sinistre, segons el contracte pactat prèviament amb la companyia asseguradora.

A partir de la quantitat estipulada, la companyia asseguradora es fa responsable de la indemnització. L’import a càrrec de l’assegurat pot ser un percentatge sobre la quantitat assegurada o pot ser un valor fix. Generalment, aquest import es descompta del reemborsament que fa l’asseguradora.

«Franquicia Cero» és l’assegurança de reemborsament de franquícia d’Allianz Assistance.

A través de Franquicia Cero podràs recuperar els teus diners en cas que causis danys al vehicle com a conseqüència d’un accident de circulació, d’un robatori o fins i tot per ratllades causades per un acte vandàlic.

Durant tot el 2024, l’assegurança de devolució t’oferirà un reemborsament de fins a 3.000 €. Capital que s’adapta a cada cas i que no pot ser disminuït, ni incrementat.

La contractació de l’assegurança es realitza via email o per telèfon i pot realitzar-se el mateix dia. T’expliquem els passos:

Sol·licita un pressupost completant el següent formulari: Fes clic aquí. Et demanarem la data de naixement del conductor principal, la data d’inici, la data de terme del lloguer i el destí.

Rep un pressupost oficial, amb la possibilitat de descarregar les condicions generals i la nota informativa perquè coneguis les exclusions.

Si estàs d’acord, seguint amb les indicacions del pressupost, ens hauràs d’enviar la teva acceptació i la informació sol·licitada per emetre la pòlissa.

Finalment rebràs la pòlissa enviada directament per Allianz Partners en un temps màxim de 24 hores.

L’assegurança de devolució està creada per a particulars residents a Espanya que lloguin un cotxe tipus turisme d’ús vacacional o de negocis. El cotxe no podrà ser de luxe, autocaravana o camperitzat, tampoc es podran contractar vehicles per ús de transport públic de persones, ni de mercaderies. No s’accepten cotxes per realitzar mudances, motocicletes, ni vehicles tot terreny o 4×4.

Sí, l’assegurança Franquicia Cero està disponible tant per al territori espanyol, com per a tots els països d’Europa i països que la seva ubicació limite amb la mar Mediterrània

En la pòlissa d’Allianz es poden afegir diversos conductors principals, no obstant això, hauran d’aparèixer nominats en el contracte de lloguer del cotxe de forma obligatòria.

Sempre que lloguis un cotxe per vacances o de viatge de negocis, la nostra recomanació és que contractis el complement «Franquicia Cero» el qual et permetrà recuperar els teus diners en cas que causis danys al cotxe de lloguer, d’aquesta manera llogaràs amb major confiança i estaràs més tranquil durant el teu viatge.

Com a norma general, s’haurà de contractar 24 hores abans que iniciï el lloguer, no obstant això, podria haver excepcions que hauran de ser valorades.

Si el cotxe el tens en el teu poder o el contracte de lloguer ha iniciat, no es podrà contractar l’assegurança.

Sí, en cas que contractis un assegurança Franquicia Cero amb nosaltres, obtindràs fins a un 10% de descompte en la contractació d’una assegurança d’assistència en viatge i/o anul·lació.

Si és possible, no obstant això, existeixen algunes restriccions respecte als vehicles tot terreny. Allianz no permet assegurar els que es troben en els segments C, D, E i F.

Si tens algun dubte en saber si algun model és o no assegurable, contacta’ns, ho verificarem amb Allianz directament.

L’assegurança d’Allianz «Franquicia Cero» pot ser contractada només per RESIDENTS espanyols.