Som NTWRK, Agent Exclusiu d’Allianz Seguros.

Especialistes en l’Assegurança de Franquícia de Cotxe de Lloguer, Impagament de Lloguer d’Habitatge i Assistència en Viatge.

A través de la nostra oficina digital sol·licita assessorament GRÀTIS.

Assegurances d'Assistència en Viatge

Allianz és una companyia amb anys d’experiència en la gestió d’emergències, compta amb presència mundial i és un dels grups asseguradors més grans i de major prestigi a nivell mundial.

Assegurances que complementen el Lloguer d'Habitatge i Cotxe

Llogues un cotxe? Sabies que «Franquicia Cero de Allianz» et permet recuperar els teus diners en cas que causis danys al vehicle de lloguer?

I si comptes amb un habitatge i decideixes posar-lo en lloguer, amb Allianz tens l’estudi de viabilitat del llogater GRATIS, un cop contractada la pòlissa estaràs protegit contra IMPAGAMENTS i danys a la propietat a conseqüència d’actes vandàlics entre altres cobertures addicionals que et permetran cuidar de la teva inversió.

Ressenyes dels nostres clients

Cada vegada són més els clients que s'asseguren de forma recurrent a través de la nostra Oficina Digital d'Assegurances Allianz.

Marie SpaakMarie Spaak
16:10 27 Jan 21
Excelente experiencia en un momento difícil
Alahan MedinaAlahan Medina
17:40 11 Nov 20
Realice un viaje a España contratando el seguro de viaje internacional con AllianzaNTWRK, quienes me brindaron un excelente servicio y principalmente mantuvieron una cercana comunicación en todo momento.Muchas gracias!!!
Elizabeth AsanzaElizabeth Asanza
15:30 18 Oct 20
Miguel PerezMiguel Perez
08:47 28 Sep 20
R DdmR Ddm
10:46 24 Sep 20
Gran profesional, rapidez , eficacia y profesionalidad, gracias a ti
Alan PinoAlan Pino
11:13 11 Sep 20
Contraté un seguro de franquicia cero para un alquiler de coche. A 22€ para 4 días, mucho más conveniente que el que ofrece la compañía de alquiler. El agente muy rápido en dar sus respuestas. Repetiría.
Ayudo ArtistasAyudo Artistas
15:20 29 Jun 20
Super rápido las contestaciones a las preguntas planteadas un precio súper competitivo y señales de un gran profesional pues me llegó a contestar en domingo dada la premura de mis necesidades. Cuando vuelva a necesitar un servicio similar volveré a contratar con él.
Carolina EscobarCarolina Escobar
19:45 28 Jun 20
Llevo muchos años contratando mis seguros con Jacob y todo es fenomenal siempre me proporciona información Buenos precios y siempre esta disponible para resolver mis dudas. Lo recomiendo 100%
Rafa CRafa C
14:29 24 Jan 20
Servicio rápido y muy profesional.Lo utilizo cada vez que tengo que tengo que contratar el seguro de franquicia cero, por alquilar un coche y siempre he tenido una respuesta muy satisfactoriaSin duda seguiré utilizando sus servicios
Karen GarciaKaren Garcia
13:28 04 Dec 19
He contratado en dos ocasiones con el agente Jacob Mendoza y ha sido muy atento, rápido y resolutivo. El seguro de cancelación Passport me ha funcionado muy bien. Lo recomiendo al 100%.
js_loader

Assessorament Gratuït sobre les Assegurances d'Allianz Assistance

Escriu-nos, ens encantarà resoldre tots els teus dubtes

Coneix tots els productes que Allianz ofereix per cuidar de les teves inversions immobiliàries i a més viatges tranquils.

A continuació et presentem les tres línies de negoci que comercialitza i gestiona la nostra oficina.

Assegurança de Franquícia de Cotxe de Lloguer

Seguro deFranquicia para cuando alquilas un coche

A través de l’assegurança de reemborsament de franquícia de cotxe de lloguer, Allianz et permet llogar amb més confiança al comptar amb la possibilitat de recuperar els teus diners en cas que causis danys al vehicle.

Assegurança d'Impagament de Renda d'Habitatge

Seguro para propietarios de viviendas

Si ets propietari d’un habitatge i estàs interessat a llogar-lo de forma segura, l’Assegurança d’Impagament et permetrà viure tranquil mantenint protegida la teva inversió contra impagaments, actes vandàlics i més.

Assegurances de Viatge de negocis, de plaer o d'estudis

Ja sigui que rebris a un familiar de visita a Espanya, viatgis de negocis, tinguis pensat realitzar un viatge de plaer o estiguis preparant un viatge d’estudis a l’estranger, Allianz té una àmplia oferta de cobertures premium per a tu.

Preguntes Freqüents sobre les Assegurances d'Assistència en Viatge i complements al Lloguer d'Allianz

L’Assegurança de Franquicia Cero d’Allianz Travel ofereix una cobertura integral per a vehicles de lloguer, reemborsant la quantitat retinguda per la companyia de lloguer fins a 3.000 € en cas de danys per accidents, robatori o vandalisme. Vàlid a Espanya, Europa i països mediterranis, cobreix automòbils de fins a 3.500 Kg i menys de 10 anys d’antiguitat. Encara que exclou certs vehicles i situacions com conducció imprudent o fora de carreteres ordinàries, proporciona una protecció valuosa per a conductors majors de 25 anys, reduint la seva responsabilitat financera i oferint tranquil·litat durant el lloguer.

L’Assegurança d’Impagament de Lloguer d’Habitatge d’Allianz està dissenyada per protegir els propietaris davant els riscos de no rebre el pagament del lloguer per part dels seus llogaters. Aquesta pòlissa proporciona seguretat financera cobrint l’impagament de rendes durant mesos, així com els possibles danys a l’immoble i les despeses legals derivades de tractar amb llogaters morosos. És una eina essencial per als arrendadors que desitgen assegurar-se de mantenir els seus ingressos i propietats protegides davant les incerteses que poden sorgir durant el període de lloguer.

L’Assegurança de Viatge d’Allianz ofereix cobertura integral per a viatgers, proporcionant assistència i protecció davant una àmplia gamma d’eventualitats durant els seus viatges. Inclou assistència mèdica d’emergència, cobertura en cas de cancel·lacions o interrupcions del viatge, pèrdua d’equipatge i documents, així com indemnització per retards. Disenyada per oferir tranquil·litat, aquesta assegurança s’adapta a les necessitats de cada viatger, assegurant que tant els viatges de lleure com els de negocis es realitzin amb la major seguretat i comoditat possible.

Contacta'ns

Oferim servei a tot el país.

  • Correu electrònic: info(@)allianzntwrk.com
  • Mòbil: +34 687713520
Solicitud enviada Allianz

NTWRK, Agente exclusivo 29817 de Allianz Seguros | Barcelona | Información sobre seguros en España